Ολυμπια Χοψονιδου Βαπτιση : Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ... / Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο.

Ολυμπια Χοψονιδου Βαπτιση : Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ... / Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο.. Δεν έχει ακόμα οργανωθεί η βάπτιση του τρίτου γιου της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη, όμως, το ζευγάρι βρήκε τους. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι τις πιο όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει αναφέρει ο διάσημος μπασκετμ δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Λίγο μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου του αφιέρωσε ένα τρυφερό κείμενο, τονίζοντας του πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει καταφέρει ο άνδρας της εώς σήμερα. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που.

Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Η ολυμπία χοψονίδου, θέλησε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα να αναφερθεί στο αντίο του από την ενεργό δράση. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Η ολυμπία χοψονίδου, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον βασίλη σπανούλη, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης η ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, φόρτισε συναισθηματικά την σύζυγό του, ολυμπία χοψονίδου , η οποία του αφιέρωσε ένα τρυφερό κείμενο. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό.

Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ...
Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ... from image.fthis.gr
H συγκινητική ανάρτηση για την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη από το μπασκετ. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι τις πιο όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει αναφέρει ο διάσημος μπασκετμ δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. H ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που. Ο σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου ευχαρίστησε τον kill bill «για όλες τις στιγμές που πρόσφερε και εκείνες που θα έλθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά Η ολυμπία χοψονίδου, συνόδευσε τις εικόνες της, γράφοντας στη λεζάντα: Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. «και του χρόνου με υγεία», έγραψε η ολυμπία στο instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της από την ακτή βουλιαγμένης.

Και παρόλο που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη μανούλα βιώνει τις δύσκολες πρώτες ημέρες της μητρότητας συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει

Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που. Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! «και του χρόνου με υγεία», έγραψε η ολυμπία στο instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της από την ακτή βουλιαγμένης. Αποκάλυψε το όνομα της μικρής τους κόρης. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να του δώσει επίσημα το όνομα δημήτρης λίγο πριν ολοκληρώσει τα δυο του χρόνια. Η ολυμπία χοψονίδου, συνόδευσε τις εικόνες της, γράφοντας στη λεζάντα: Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Για αυτό καλό θα είναι να έχετε μαζί σας τις αστυνομικές σας ταυτότητες. Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Λίγες ώρες μετά η σύζυγός του και μητέρα των έξι παιδιών τους, ολυμπία χοψονίδου θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι τις πιο όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει αναφέρει ο διάσημος μπασκετμ δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η οικογένεια του μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Δεν έχει ακόμα οργανωθεί η βάπτιση του τρίτου γιου της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη, όμως, το ζευγάρι βρήκε τους. Λίγο πιο κάτω η ολυμπία χοψονίδου ευχαρίστησε τον αγαπημένο της σύζυγο.

Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ...
Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ... from image.fthis.gr
Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που. Η ολυμπία χοψονίδου, συνόδευσε τις εικόνες της, γράφοντας στη λεζάντα: Την ίδια στιγμή ο βασίλης σπανούλης ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του ολυμπιακού με τον παναθηναϊκό απόψε το βράδυ στο σεφ. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι τις πιο όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει αναφέρει ο διάσημος μπασκετμ δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Το απόγευμα του σαββάτου, ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το μπάσκετ σε ηλικία 38 ετών. Με ένα τρυφερό κείμενο σχολίασε την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη από τα παρκέ η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό.

Η ολυμπία χοψονίδου, συνόδευσε τις εικόνες της, γράφοντας στη λεζάντα:

H συγκινητικη αναρτηση για την αποχωρηση του βασιλη σπανουλη απο το μπασκετ. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Την ίδια στιγμή ο βασίλης σπανούλης ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του ολυμπιακού με τον παναθηναϊκό απόψε το βράδυ στο σεφ. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. H συγκινητική ανάρτηση για την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη από το μπασκετ. Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια, οι αναμνήσεις, οι δυσκολίες αλλά και οι. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι τις πιο όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει αναφέρει ο διάσημος μπασκετμ δέκα χρόνια γάμου έκλεισε η ολυμπία χοψονίδου με τον βασίλη σπανούλη και το θύμισε στο κοινό της με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό. Πριν από τη βάπτιση οι γονείς μαζί με τον ιερέα συμπληρώνουν σε μια φόρμα τα στοιχεία του ονόματος που θα δοθεί στο μωρό, τα θρήσκευμά του και τα στοιχεία του νονού και των γονέων. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να του δώσει επίσημα το όνομα δημήτρης λίγο πριν ολοκληρώσει τα δυο του χρόνια. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης instagram / @olympiachop. Το απόγευμα του σαββάτου, ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το μπάσκετ σε ηλικία 38 ετών.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Ο σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου ευχαρίστησε τον kill bill «για όλες τις στιγμές που πρόσφερε και εκείνες που θα έλθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να του δώσει επίσημα το όνομα δημήτρης λίγο πριν ολοκληρώσει τα δυο του χρόνια. Η οικογένεια του μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη και της ολυμπίας χοψονίδου. Η αναστασία μας, με τη νονά της μικρής, να γράφει στη δική της ανάρτηση:

Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ...
Χοψονίδου - Σπανούλης: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη ... from image.fthis.gr
Υπόσχομαι να σε αγαπώ, να σε καθοδηγώ, να σε στηρίζω, να σε εμψυχώνω και να σε νοιάζομαι για πάντα. Λίγο πιο κάτω η ολυμπία χοψονίδου ευχαρίστησε τον αγαπημένο της σύζυγο. Με ένα τρυφερό κείμενο σχολίασε την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη από τα παρκέ η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης instagram / @olympiachop. Αποκάλυψε το όνομα της μικρής τους κόρης. Την αποκάλυψη για την κουμπαριά έκανε η ίδια η ολυμπία χοψονίδου. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. Η συγκινητική ανάρτησή της ολυμπίας χοψονίδου για την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη.η ολυμπία χοψονίδου με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό. Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ. Υπόσχομαι να σε αγαπώ, να σε καθοδηγώ, να σε στηρίζω, να σε εμψυχώνω και να σε νοιάζομαι για πάντα. «και του χρόνου με υγεία», έγραψε η ολυμπία στο instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της από την ακτή βουλιαγμένης. Το απόγευμα του σαββάτου, ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το μπάσκετ σε ηλικία 38 ετών. Η ολυμπία χοψονίδου, θέλησε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα να αναφερθεί στο αντίο του από την ενεργό δράση. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Για αυτό καλό θα είναι να έχετε μαζί σας τις αστυνομικές σας ταυτότητες. H συγκινητική ανάρτηση για την αποχώρηση του βασίλη σπανούλη από το μπασκετ. Την ίδια στιγμή ο βασίλης σπανούλης ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του ολυμπιακού με τον παναθηναϊκό απόψε το βράδυ στο σεφ. Η αναστασία μας, με τη νονά της μικρής, να γράφει στη δική της ανάρτηση:

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να του δώσει επίσημα το όνομα δημήτρης λίγο πριν ολοκληρώσει τα δυο του χρόνια ολυμπια χοψονιδου. Υπόσχομαι να σε αγαπώ, να σε καθοδηγώ, να σε στηρίζω, να σε εμψυχώνω και να σε νοιάζομαι για πάντα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook